Studiereis Lyon

Juli 2024

De vastgoedverenigingen HVK en JOH hebben van 6 tot en met 8 juni Lyon bezocht. Een stad met vele gezichten en grote gebiedsontwikkelingen. We kijken terug op een zeer goed gevulde en interessante studiereis. We hebben de ontwikkelingen Part Dieu, Gerland en La Confluence aangedaan, een rondleiding gekregen door de oude binnenstad van Lyon en een bezoek gebracht aan Urbalyon.

Speciale dank aan Henk Bouwman, de secretaris-generaal van Metrex – the Network for European Metropolitan Regions and Areas. Zonder zijn hulp hadden we dit programma niet samen kunnen doen.

Ook willen we Joris Houtman bedanken, van het Netherlands Business Support Office in Lyon, die ons een aantal gouden leads heeft gegeven.

De studiereis is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Van der Kallen Makelaardij, Van Wilsum van Loon Architectuur en stedenbouw, Dura Vermeer, VORM, KOW, Local, Ten Holter/Noordam advocaten, FDJ advocaten, Meerdervoort, Buro BAU, Niersman bouw/ontwikkeling/vastgoed, Van der Feltz advocaten en Zondag ontwikkeling b.v. Hiervoor veel dank.

Namens de reiscommissie en JOH en HVK bestuur.