FAQ/lidmaatschap

Lid worden?

Wil je lid worden? Jong Onroerend Goed Den Haag (JOH) is een vereniging voor jonge vastgoedprofessionals met minimaal 3 jaar werkervaring (< 36) die verbonden zijn met (groot) Den Haag.

Hoe aanmelden?

Om lid te worden van JOH kun je op de contactpagina je gegevens invullen. Vertel daarbij kort iets over jezelf, wat je binding is met Den Haag en waarom je lid wil worden. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen.

Wat zijn de kosten?

Het lidmaatschap van JOH kost € 385,- per lid op jaarbasis. Alle activiteiten (inclusief diner) worden daarmee bekostigd. Ook wordt uit dit lidmaatschapsgeld een deel van de jaarlijkse studiereis bekostigd. Wij proberen door actief te zoeken naar de juiste nieuwe leden om een uitgebalanceerde ledengroep te behouden.

Is lidmaatschap persoonlijk?

Het lidmaatschap is persoonlijk. Nieuwe potentiële leden worden op een informele manier beoordeeld door het bestuur alvorens tot lidmaatschap wordt overgegaan.

Lidmaatschap opzeggen?

Wil jij je lidmaatschap opzeggen? Het jaar loopt conform de statuten van de vereniging van 1 september tot 31 augustus met een opzegtermijn van 4 weken. Geef je opzegging daarom tijdig en uiterlijk 31 juli aan door een e-mail te sturen aan ons algemene mailadres (info@johinside.nl).

Te laat opgezegd?

Indien het bestuur jouw opzegging op een later moment ontvangt, dan geldt de opzegging voor het daaropvolgende lidmaatschapsjaar.