Projectbezoek ANWB Hoofdkantoor

Maart 2024

ANWB, een oud en stoffig bedrijf? Zeker niet!

Een kijkje in de toekomst bij ANWB!  In maart hadden we het genoegen om een exclusieve blik te werpen op de ontwikkelingen van het toekomstige ANWB-hoofdkantoor. Hoewel de voltooiing nog drie jaar op zich laat wachten, wordt er achter de schermen al volop gewerkt aan de nieuwbouw van dit ambitieuze project, dat straks zijn plek zal vinden op de voormalige KC-locatie aan de Juliana van Stolberglaan.

Matthijs Paardenkopper en Martine van de Spek namen ons mee op een fascinerende rondleiding door het huidige gebouw, waarbij we een glimp konden opvangen van de alarmcentrale en zelfs een kijkje kregen in de radiozenderhokjes, waar het dagelijkse verkeer nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

ANWB, een oud en stoffig bedrijf? Niets is minder waar! Matthijs heeft ons meegenomen in wat ANWB vandaag de dag doet en welke veelbelovende toekomst het nieuwe kantoor in het Beatrixkwartier tegemoet gaat. Een modern, imposante kantoor dat ongetwijfeld vele jonge talenten zal aantrekken. De impressies en de rondleidingsvideo maakten de toekomstplannen tastbaar voor onze JOH’ers.

We kijken er nu al naar uit om over drie jaar opnieuw langs te mogen komen en het voltooide project met eigen ogen te aanschouwen. Nogmaals dank aan Matthijs en Martine voor de inspirerende rondleiding en presentatie!

#ANWB #Toekomst #Innovatie #Rondleiding #Beatrixkwartier